mindcrasher Napisano 4 czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2010 Czy serial number na opakowaniu ma się pokrywać z tym co jest na samych słuchawkach??Właśnie odebrałem swoje słuchawki i numer ten się różni co mnie zastanowiło.Proszę o pomoc i odpowiedź. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 4 czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2010 U mnie się zgadzało nr na słuchawkach ,na pudełku i na fakturze ,którą kazałem sobie wystawić.Reklamować u Sprzedającego !!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mindcrasher Napisano 4 czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 4 czerwca 2010 Na pudełku jest serial number AK0002-49324 na na samych słuchawkach 39523.A może ten numer AK0002-49324 to przedział, co o tym myślisz, jak to wygląda u Ciebie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 4 czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2010 Dobrze już nie pomnę bo nie mam jak sprawdzić ale z tego co pamiętam to ten pięciocyfrowy numer był identycznyna słuchawkach ,pudełku i fakturze. Był jeszcze ten napis Austria ale w to za bardzo nie wierzę bo wyczytałemgdzieś na Forach ,że od jakiegoś numeru to one sa już chyba produkowane w Chinach ,niektórzy nawet sugerowali,że i brzmienie jakieś nie takie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts