tom6204 Napisano 22 czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2010 Mógłby mi ktoś doradzić jakie głośniki niskotonowe mogę do tego wsadzić ? Chcę żeby to było coś z tonsila.Myślałem o gdn 20/60 ale nie wiem czy nie będzie lepszy gdn 20/80 choć ma wyższe pasmo.Proszę o rade.wzmak unitra ws 304s Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 22 czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2010 Witamy, brać taki jaki był - lub najbardziej zbliżony. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom6204 Napisano 22 czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 czerwca 2010 Woziłbym te oryginalne tylko one moją trochę za mało basu i mały wychył.Przy większych głośnościach cewka uderza o magnes a ja szukam czegoś co zagra głośniej i będzie miało lepszy bas. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 22 czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2010 to trochę mocniejszy głośnik nic tu nie da, jedynie wieksze kolumny, jak masz je ustawione? obecnie były stare głośniki w kolumnie ?PS> to nie duże kolumny nie oczekuj od nich łomotu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom6204 Napisano 22 czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 czerwca 2010 Mam stare głośniki,zregenerowane(niezbyt dobrze) rozstawienie :http://img52.imageshack.us/i/beztytuuyng.png/ żółty-stół czerwony-łóżko niebieski-kolumnaczarny-szawkato coś pomiędzy kolumną a szawką po prawej stronie na dole-drzwiA i tak będę wymieniał te głośniki to wole dołożyć trochę i mieć coś lepszego tylko nie wiem czy to będzie fajnie grało. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 22 czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2010 Dobrze aby rozstawienie kolumn było zbliżone - odległość od ścian, słuchacza.Musisz poszukać trochę specyfikacji kolumny, lub odczytać z magnesu głośnika to ułatwi drogę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom6204 Napisano 22 czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 czerwca 2010 co mam z magnesu,kolumn odczytać ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 22 czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2010 Wszystko co jest, jeżeli oczywiście "czas" ich nie zatarł .. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom6204 Napisano 22 czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 czerwca 2010 na magnesie niskotonowca gdn 20/40 a na kolumnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 22 czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2010 Tu masz wynik z portalu aukcyjnego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom6204 Napisano 22 czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 czerwca 2010 ten 20/60 niebędzie lepszy ?(pasmo,ma większy skok,może zagra głośniej).Słyszałem złe opinie na temat tego 20/40 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 22 czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2010 A na temat 20/60 dobre ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom6204 Napisano 22 czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 czerwca 2010 Ponoć lepsze są ale nie wiemCzyli wsadzić tam te 20/40 bo 20/60 nie dadzą dużo więcej ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts