rodzynkiwczekoladzie Napisano 7 lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 lipca 2010 jak w temacie.Wzmacniacz chcę schować pod łóżkiem, bo w pokoju za bardzo miejsca nie mam. Blat z rolkach, żebym mógł łatwo wyciągać do czyszczenia z kurzu.Czy to ma sens? Czy może jakoś zaszkodzić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 7 lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 lipca 2010 Zalecam miejsce w którym jednak jest przepływ powietrza.. przy dłuższym słuchaniu mogą zadziałać zabezpieczenia termiczne a od przyrostu temp może się wzmacniacz wyłączać. P za tym bezpieczeństwo! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 7 lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 lipca 2010 A nie może tam stać cały czas? Ustaw go tak aby był dostęp do regulacji. Poza tym przy przesuwaniu mogą się wypiąć kable głośnikowe i może nastąpić zwarcie.Jeśli dasz wzmacniaczowi po 10-15cm wolnego miejsca z każdej strony, to nie powinno być problemu. O ile oczywiście pod łóżkiem jest w miarę dobry przepływ powietrza, nie ma tam innych tamujących cyrkulację rzeczy. Sprawdź w instrukcji obsługi, o ile masz i coś tam jest na ten temat, ile wolnego miejsca trzeba mu zostawić. Jeśli jednak musi jeździć na blacie, to kable głośnikowe przymocuj do tego blatu a do wzmacniacza niech będą podłączone tak, aby podczas ruchu nie ciągnęły za gniazda. Mam nadzieję, że w miarę jasno napisałem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rodzynkiwczekoladzie Napisano 8 lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 lipca 2010 bardzo jasno!dziękuje za porady, zastosuje się do nich. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts