exe90 Napisano 1 sierpnia 2010 Napisano 1 sierpnia 2010 Witam wszystkichPostaram sie opisać swój problem jak najlepiej potrafie, jednak audio nie jest moja specjalnością wiec może być ciekawie.Ale pokolei:Do kumputera mam podłaczona wieże Sony MHC-AG44OS połaczenie dobrymi kablemi Digital ze złotymi końcówkami.Teraz tak jezeli dam głośniej niż 10 głośniki zaczynają strasznie buczeć i co najważniejsze te "buczenie" jest coraz mocniejsze i głośniejsze. Jak ścisze znów wszystko jest OKSubwoofer jest włączany na osobnym guziku i on nawet na minimalnej głośności buczy. PS. właśnie odkryłem ze nie musi lecieć żadna muzyka, wystarczy ze dam głośniej i buczy jak cholera Starałem sie to opisać w miarę dokładnie ale jak cos to postaram sie odpowiedzieć na wszystkie pytania. Odpisz, cytując
cooledit Napisano 1 sierpnia 2010 Napisano 1 sierpnia 2010 Czy ta sama sytuacja występuje gdy odepniesz komputer lub przełączysz wzmacniacz na inne wejście ? Odpisz, cytując
Recommended Posts