Beatboxkac Napisano 26 sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2010 Jak w temacie... na allegro jesli chodzi o mixery do 400 zł widac w większosci behringer'y xenyx'y, wydają się przereklamowane, i nie wiem czy kupowac ten szit czy jednak nie rozleniwiac sie i poswiecic czas na szukanie czegos przyzwoitego...chyba ze znajdzie sie ktos kto je poleci i pochwali...z gory dz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeremi Napisano 26 sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2010 Trochę kiepsko trafiłeś z tym pytaniem tutaj.Ale pomogę Ci Znajomy ma Xennyxa z kamerkąą pogłosową, nagłaśnia zespół na weselach i uważa że jest super. Pewnie jak by podłaczyl Mackiego zmienił by zdanie co do Behringera, ale na jego potzreby wystarcza.Osobiście mam Euroracka 1604 chyba już drugi rok, używka i chwalę sobie bardzo. Nigdy nie zawiódł i jest OK. Z Behringerem jak dobrze trafisz to posłuży lata. U mnie nic nie trzeszczy mimo upływu lat i za taką kasę super mixerek. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts