bkdi Napisano 30 sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2010 Witam!Mam nadzieję, że w tym dziale mogę również podpytać o miniwieże.Poszukuję czegoś na wzór kina domowego, tak aby odtwarzała divix i filmy dvd. Wieża przeznaczona będzie głównie do filmów, ewentualnie słuchanie radia. Kolor czarny, ewentualnie jakieś ciemnobrązowe drewno i prosta stylistyka (raczej coś eleganckiego niż mocno nowoczesnego z masą światełek). Ciekawą opcją byłoby też odtwarzanie podstawowych plików graficznych ze zdjęciami.Cena zaporowa to mniej więcej 600zł, więc nie oczekuję od sprzętu nie wiadomo jakiej jakości dźwięku i kolumn.Zastanawiam się nad tym modelem:LG FB163http://www.neo24.pl/wieza--lg-fb163.html?aff_id=101372Widziałem też, że na rynku jest następca tego modelu nie wiem czy godny zainteresowania, bo trochę droższy?Ewentualnie czy coś jeszcze możecie polecić?Z góry dzięki! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek123 Napisano 31 sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2010 A może jakieś kino domowe?? Bedzie dobrze grało i wogole, i do czego chcesz podłaczyć PC czy TV?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bkdi Napisano 31 sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2010 Cytat A może jakieś kino domowe?? Bedzie dobrze grało i wogole, i do czego chcesz podłaczyć PC czy TV?? Do TV, do PC właśnie podłączam kino domowe i chcę coś małego w zastępstwie wyszukać dla rodziców, którzy uważają że kino z kolumnami zajmuje im za wiele miejsca. Kino domowe wiadomo dużo lepszy sprzę, ale to raczej nie w tej cenie i nie w tych wymiarach (czy się mylę?), a generalnie chodzi o to, żeby zajmowało mało miejsca, i w jakimś stopniu miało zadowalający dźwięk. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek123 Napisano 31 sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 31 sierpnia 2010 Rozumiem wiem cos o tym tez zabrałem kino domowe do PC ale mam taki problem ze mi sie spaliło i teraz chce kupic Amplituner bo chce wykorzystac te głosniki z kina a obecnie kupiłem sobie Logitech X530 (jak narazie polecam) a jezeli chodzi o ta Miniwieże to musisz sie dowiedziec o firmy a napewno do 600zł kupisz dobra. ( Jak znajdziesz jakas miniwieze wpisz w google opinie, lub plusy minusy np: LG FB163 opinie) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lothian Napisano 8 września 2010 Udostępnij Napisano 8 września 2010 jeżeli chcesz kupić miniwieżę z dobrym brzmieniem to rozejrzyj się za używanymi Yamaha Pianocraft lub Teac. Do 600zł za nowy sprzęt to niewiele dobrych zestawów się znajdzie, musiałbyś troszkę dołożyć. Zobacz też minizestawy Philipsa, podobno nieźle brzmią. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiero Napisano 18 września 2010 Udostępnij Napisano 18 września 2010 ja proponuję trochę dołożyć i kupić sobie coś porządnego np. http://amplineo.pl/p/4/32/wie%C5%BCa_onkyo...wie%C5%BCe.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts