kozikpl Napisano 2 września 2010 Napisano 2 września 2010 WitamRozglądam się za amplitunerem oraz zestawem głośników 2+1, niestety nie mogę kupić 2 głośników podłogowych (brak miejsca).Chciałbym wydać nie więcej niż 2000zł.Myślałem o amplitunerze Yamahy RX-V 367- 1100złZostaje około 900zł na głośniki może Jamo S 602 i jakiś subwoofer?Mam nadzieję że powyższym zestawem za bardzo się nie zbłaźniłem :>Jestem otwarty na wszystkie propozycje- jeden warunek głośniki koloru czarnego (no może prawie czarny- wenge itp)PozdrawiamDziękują za pomoc Odpisz, cytując
wiero Napisano 18 września 2010 Napisano 18 września 2010 Cytat WitamRozglądam się za amplitunerem oraz zestawem głośników 2+1, niestety nie mogę kupić 2 głośników podłogowych (brak miejsca).Chciałbym wydać nie więcej niż 2000zł.Myślałem o amplitunerze Yamahy RX-V 367- 1100złZostaje około 900zł na głośniki może Jamo S 602 i jakiś subwoofer?Mam nadzieję że powyższym zestawem za bardzo się nie zbłaźniłem :>Jestem otwarty na wszystkie propozycje- jeden warunek głośniki koloru czarnego (no może prawie czarny- wenge itp)PozdrawiamDziękują za pomoc Rx-v 367 znalazłem dużo taniej ponad 100 zł co pozoli Ci wybrać lepsze kolumny http://audiodecor.pl/pl,product,1715024,am...24,godziny.html Kup całość w tym sklepie kliknij to będziesz mógł trochę sie potargować , polecam tą firmę jest bdb dostawa w 24h Odpisz, cytując
Recommended Posts