Damianosk Napisano 20 września 2010 Udostępnij Napisano 20 września 2010 Witam , zakupiłem dzisiaj mikrofon.Gdyz od dawna bawie sie w sklejanie I wlasnie przyszedl dzisiaj ten moment kiedy powiedzialem sobie zeby kupic mikrofon , no coz poszlem do sklepu kupiłem mic'a za 28 euro(okolo 100 zlotych) Problem jest w tym ze mam słaba karte dzwiekowa a nie chce kupywac ani zewnetrznej ani nowej do kompa , pomyslalem wiec o Mikserze vestaxa.Mixer : http://store.apple.com/us/product/TX742VC/AChodzi o to czy jakosc wokalu po podlaczeniu do Vestaxa by ulegla zmianie ?? czy dzwiek był by o duzo lepszy? Co myslicie czy warto? Bo mysle ze taki vestax to fajna zabawka na poczatek aa i jeszcze jedno , otoz sa 2 podobne wersje tego samego produktu Vestaxa Typhoon I Spin , Ktorego byscie wybrali ? I dzieki ktoremu bym osiagnol lepsza jakosc nagrywania ?Dzieki z gory. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts