kadiszon Napisano 21 września 2010 Udostępnij Napisano 21 września 2010 Jaki odtwarzacz dvd do takiego zestawu:Kolumny: Roth Audio Oli 3Wzmacniacz: Denon PMA-510AE Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 21 września 2010 Udostępnij Napisano 21 września 2010 W zasadzie kolcki masz niewygorowane takze i takie DVD kup. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadiszon Napisano 22 września 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 września 2010 Myślałem o tym: DVD-1940 (aluminiowe czoło), ale dziada nigdzie nie można dostać. Zastanawiam się nad DVD-1740, ale ono ma plastikowe czoło i niepokoi mnie czy będzie wizualnie pasować do PMA-510AE Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radi73 Napisano 22 września 2010 Udostępnij Napisano 22 września 2010 Wizualizacją się nie przejmuj, na pewno będzie pasować, bo to produkt tej samej marki . Natomiast jeśli chodzi o model Denon DVD-1940, to nie powinno być problemu w sklepach typu: ,,nie dla idiotów" i ,,szósta planeta Układu Słonecznego" . Niestety będzie drożej . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadiszon Napisano 22 września 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 września 2010 (edytowany) Zestaw skompletowany (z DVD-1740). Jak dotrze do mnie, dam znać jak to "gada".pozdrawiam Edytowano 22 września 2010 przez RoRo Odpowiadając na post poprzednika bezpośrednio po nim nie ma sensu go cytować! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadiszon Napisano 8 października 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 października 2010 Otóż sprzęt skompletowany. Trochę to trwało, ale było warto:)Obecnie gra:Denon PMA-510AEDenon DVD-1740 (co do wizualnego wyglądu, odrobinę się różni od wzmacniacza, ale nie ma to jednak najmniejszego znaczenia, jest ok)Roth Oli 3do tego przewody: Cordial 2x2,5mm2 + 2x4,0mm2 CLS 4-25-40 (CLS42540) Bi-Wiringpozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts