obuziak Napisano 1 października 2010 Udostępnij Napisano 1 października 2010 CzescSluchajcie szukam pomocy i porady w sprawie sluchawek. Juz wyjasniam o co chodzi...Niedawno zakupilem Samsunga Wave'a do ktorego dolaczono beznadziejne sluchawki. Korzystalem wczesniej z Omnii przy ktorej byly zdecydowanie lepsze, z ciekawszymi rozwiazaniami. Postanowilem wiec wymienic ten element i stad moja prosba byscie mi doradzili, na ktore warto zwrocic uwage. Co mnie interesuje/co potrzebuje by bylo:- chodzi mi o sluchawki douszne, - sluchawki z mikrofonem (odbierz/odrzuc polaczenie),- z mozliwoscia przyciszania i podglasniania na pilocie,- mozliwosc przyczepienia ich do ubrania (jakis klips, jak w przypadku oryginalnych sluchawek do Omnii "jedynki"),- jack 3.5mm.W zasadzie przedzialu cenowego nie okreslilem sobie jeszcze. Moze latwiej mi bedzie w momencie, gdy przedstawicie mi pare rozwiazan i zorientuje sie w cenie jak i jakosci konkretnych przykladow. Bede Wam ogromnie wdzieczny za pomoc. Pytajcie jezeli potrzebujecie jeszcze jakies informacje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 1 października 2010 Udostępnij Napisano 1 października 2010 Czy ten twój zestaw słuchawkowy ma sterowanie z jack'a (trzeci kanał, tzn. masz trzy czarne kreski na wtyczce), czy masz specyficzne Samsungowe wejscie??? Jesli chcesz z pilotem to musisz kupić zestaw Samsunga z pilotem, a później ewentualnie dokupić jeszcze lepsze słuchawki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obuziak Napisano 1 października 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 października 2010 dokladnie sa trzy czarne kreski na wtyczce z oryginalnych sluchawek... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 1 października 2010 Udostępnij Napisano 1 października 2010 To kupujesz sobie cos takiego link i gra, polecam dokupić jeszcze lepsze słuchawki, podpiąć je do pilota i wszystko powinno grać i działać pięknie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obuziak Napisano 2 października 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 października 2010 i wlasnie cos takiego mnie interesuje, wielkie dzieki a sluchaweczki jakie polecasz? tak do 100zl? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 2 października 2010 Udostępnij Napisano 2 października 2010 Sennheiser CX300 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts