obuziak Napisano 7 października 2010 Udostępnij Napisano 7 października 2010 Witam.Jak w temacie. Czy ktos z Was sie orientuje, posiada wiedze na temat słuchawek firmy AKG i dokladnie tego modelu K316, czy dzięki nim, podłanczając je do telefonu lub mp3 będę odbierał fale radiowe FM, AM? Niestety nigdzie w opisie tych słuchawek, na żadnej stronie nie mogę znaleźć takich informacji. W jednym ze sklepów zadałem takie pytanie sprzedającemu, niestety nie potrafił mi na nie odpowiedzieć. Dzięki z góry za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 7 października 2010 Udostępnij Napisano 7 października 2010 Każde słuchawki mogą służyć jako antena dla telefonu czy mp3 wyposażonego w tuner radiowy.Anteną jest przewód prowadzący sygnał do słuchawek.A więc możesz spokojnie nabyć te AKG. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts