kurex145 Napisano 9 listopada 2010 Udostępnij Napisano 9 listopada 2010 Witam, mam zamiar zakupic sobie kolumny (dokladnie do komputera) 2.0 Firmy Microlab Solo7c 2.0 110 RMS, wydam na nie ok 550zł, i teraz pytanie czy dobry wybor głosników ?, czy tez nie sa warte tych pieniędzy. Jestem teraz posiadaczem Micrlab FC-530, bo tak mi polecili kiedys na forum za 250zł, lecz teraz dla mnie to juz mało. Nie wiem czy to jest roznica ale slucham muzyki techno, dyskotekowej. 2 pytanie jest takie...gdy juz stane sie szczesliwym posiadaczem takich glosnikow to gdzie je ustawic? - na ziemi czy na biurku ?, chodz na podłodze mam troche strach poniewaz bd sie bał ze bd mogl w nie kiedys kopnąc :/ (dołącze wam zdjęcie mojego kąta moze cos wymyslicie). 3 pytanie : głosniki są nowe - jak zrobic zeby je dobrze rozruszac tzw. przepalic ale nie przesadzic?. Co do zdjęcia to myslalem zeby jedna kolumne ustawic zamiast lewego glosnika (patrz zdjecie), a 2 kolumnie w miejsce drukarki. hm?, Wymiary głosników to : 220x325x558. A Oczywiscie nie chce bawic sie w wzmacniacz + kolumny 5 metrowe itp. I z góry przepraszam za błędy. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 9 listopada 2010 Udostępnij Napisano 9 listopada 2010 Tan na samym wstępie bez wielkiego rozpisywania... 7 są za duże na tak małe biurko Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurex145 Napisano 9 listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 listopada 2010 to co bys proponowal ?...sprawdzalem wymiary z miara na biurku to az takie strasznie duze nie są... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verul Napisano 9 listopada 2010 Udostępnij Napisano 9 listopada 2010 Moze zrob sobie prostopadlosciany z tektury o ich wymiarach. Wowczas zobaczysz ze biurko dziwnie sie zmniejszylo. A poza tym nie mozna sluchac muzyki "siedzac" na glosniku. Jak Ci zalezy na basach (pewnie o to chodzi) to moze powinienes pomyslec o zestawie 2.1? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurex145 Napisano 10 listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 listopada 2010 ale odpowiedni zestaw 2.1 do 500 zł to tez sztuka wybrac, to w sumie byloby lepsze rozwiazanie...wtedy suboffer na ziemie i by ciupalo, tylko nie mam pojecia czy logitechy jakies czy jak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurex145 Napisano 11 listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 11 listopada 2010 czy logitech z-2300 to dobry wybor?. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 11 listopada 2010 Udostępnij Napisano 11 listopada 2010 Kiepski dźwięk, głośne granie z za firany to może ma , ale jakości to w tym nie uświadczysz, chyba, że trafisz na dobre realizacje, ale skoro dźwięk z kompa to i pewnie mp3 co pogorszy sprawę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts