byku Napisano 11 listopada 2010 Udostępnij Napisano 11 listopada 2010 Od pewnego czasu rozglądam się za słuchawkami, dziś znalazłem te kossy za ponoć śmieszne pieniądze(289zł). Proszę o jakieś rzeczowe informacje na temat tego sprzętu, jak gra, jak jest zrobiony. Nigdzie nie moge znaleźć o nich informacji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 11 listopada 2010 Udostępnij Napisano 11 listopada 2010 Nie ma się w zasadzie co dziwić, że w temacie słuchawek jest mało recenzji - w porównaniu do ilości modli wypuszczanych przez każdą firmę...Ciężko powiedzieć.. krótkie info ze strony producenta: Pasmo 10-25,000 Hz Impedancja 250 omów Czułość 95dB SPL/1mW Zniekształcenie <0,1% Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
byku Napisano 11 listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 11 listopada 2010 Jakie słuchawki polecasz od 200-280zł? dodam że nie posiadam zbyt dobrego źródła - Audigy 2 ZS. Czytałem że w takich warunkach dobrze spisują się HD 555. Od dzwięku wymagam ciepłego basu którego brakuje mi w HD 201 i wyraźnej średnicy z ładnie akcentującą górą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts