finek55 Napisano 27 listopada 2010 Udostępnij Napisano 27 listopada 2010 Witam serdecznie wszystkich na forum.Mam pewien problem a mianowicie polega on na tym ze,posiadam amplituner kina domowego PIONNER VSX-859 RDS i kompletnie nie wiem co zrobic zeby tuner wyswietlal nazwe stacji i informacje o niej prosze o pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drums Napisano 28 listopada 2010 Udostępnij Napisano 28 listopada 2010 (edytowany) Nie wiem czy Ci pomogę, ponieważ mam amplituner starszy model VSX-808 RDS, ale spróbuj wcisnąć na pilocie przycisk >> (z prawej strony ENTER) i odczekaj chwilę. Amplituner powinien przejść w inny tryb wyświetlania komunikatów, oczywiście przy włączonym tunerze. Kolejne wciśnięcia zmienią tryb z wyświetlania częstotliwości na inny rodzaj wyświetlanych informacji. Edytowano 28 listopada 2010 przez RoRo Odpowiadając na post poprzednika bezpośrednio po nim nie ma sensu go cytować! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
finek55 Napisano 28 listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 listopada 2010 (edytowany) Witam dziekuje za odpowiedz na moja wiadomosc.Udalo mi sie to ustawic tylko ze u mnie na pilocie wcisnalem przycisk DISPLAY.Jeszcze raz dziekuje bo to Ty naprowadziles mnie na trop pozdrawiam serdecznie Edytowano 28 listopada 2010 przez RoRo Odpowiadając na post poprzednika bezpośrednio po nim nie ma sensu go cytować! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts