mikimiki1618 Napisano 29 listopada 2010 Udostępnij Napisano 29 listopada 2010 Chciałbym kupic słuchawki w cenie około 300 zł, nie znam sie na tym i proszę o rade. 1.SENNHEISER HD 380 PRO 2.SENNHEISER HD 555 3. SONY MDR-XB700. Są to trzy modele słuchawek, które sam znalazłem. Polecacie je? a może jakieś inne? Zaznaczam, że chciałbym słuchawki z dobrym bassem:) Z góry dziekuje. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 30 listopada 2010 Udostępnij Napisano 30 listopada 2010 Zdecydowanie polecam CREATIVE Aurvana LIVE! (konkstrukcja bliźniacza do Denona 1001). W internecie znajdziesz całą masę testów, recenzji, porównań i instrukcji modowania tych słuchawek. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikimiki1618 Napisano 30 listopada 2010 Autor Udostępnij Napisano 30 listopada 2010 Cytat Zdecydowanie polecam CREATIVE Aurvana LIVE! (konkstrukcja bliźniacza do Denona 1001). W internecie znajdziesz całą masę testów, recenzji, porównań i instrukcji modowania tych słuchawek. Myślisz, że creative aurvana live są lepsze od tych co ja wymieniłem, słuchawki creative kosztuja 180 zł, a ja szukam za 300 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 1 grudnia 2010 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2010 Myślę, że są... poczytałeś w innych miejscach o ich przeróbkach, pochodzeniu i słuchawek, które można z nimi porównywać??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts