dax-88 Napisano 8 grudnia 2010 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2010 Mam schemat narysowany kabli:Tu jest tył tej yamahy:http://www.lbx.com.pl/Fotki/Yamaha/RXV367/RX-V367_4.jpgJuż tłumacze:a) komputer mam z Geforce Gtx260, wiec nie mam przetwarzanego audio przez graficzna i musi być optyk..b) dekoder mam na razie bez HDMI wiec będzie ta pierwsza opcja,(chyba że poczekam do maja jak zmienie dekoder polsatowski) a potem drugi z HDMI wiec tu jest bez problemowo chybac) kabel optyczny z TV do yamaszki, chodzi o odtwarzanie filmów z USB + you2be(rzadko bo rzadko ale jest) bardziej do tego USB, bo nie wiem czy HDMI to obsłużyCzy to jest ostateczna wersja ?Czy ma ktoś inny pomysł ?A może coś jest źle?Kolejna sprawa czy ta yamaszka ma coś takiego jak KD z Sony że dźwięk stereo idzie na 5 głośników?Będzie chyba problem z podłaczeniem komputera moim sposobem?czy dam rade samo audio source zmieniać? (Typu obraz HDMI 3 / i audio z AV3? )Czy podłacze kompute tym kablem? bo był z karta graficzna - (Jak ten kabel w ogóle sie nazywa? )Z tym że pojawia sie pytanie na co jest żółty kabel? Yamaha w AV1 ma te zielony,niebieski i czerwony i potyk na dole to by pasowało ale na co jest żółty?AV2 pasowałoby do dekodera bez HDMI bo bym użył przejściówki Euro - 3 RCA i coaxiala do audio. Czy wystarczy samo Euro - 3 RCA?Troche namieszałem ale mam nadzieje że ktoś pomoże Warto jest kupić zestaw tej yamahy + Jamo 5.0 S606 ? za 2,5k? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dax-88 Napisano 9 grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 grudnia 2010 czyli nikt? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts