Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Dobry wieczór,

Zacznę od podziękowania osobom które we wcześniejszych tematach się wypowiadały i dzięki nim mój sprzęcik gra przecudnie.

Mianowicie, Rotel RA 930AX kolumny podłogowe Jamo C405 i okablowanie prolink premium z końcówkami icon_biggrin.gif

Nie wiem czy kable są dobrej jakości ale w tym przypadku zadecydowała już cena chodź i tak 300zł wydałem :/

Wracając do tematu moje stereo gra przepięknie, utwory które znałem na pamięć okazały się być dla mnie zupełnie czymś nowym, nigdy wcześniej nie słyszałem pewnych dźwięków i w ogóle nie wiem nawet jak to nazwać. Słucham przede wszystkim muzyki reggae więc bałem się że kolumny Jamo C405 będą miały za słaby bass i już rozglądałem się zawczasu za subem, zupełnie niepotrzebnie icon_biggrin.gif Nawet przy cichym słuchaniu ten basik czuć icon_biggrin.gif

Spędzam teraz przed tym sprzętem całe godziny icon_biggrin.gif w domu już warczą że jestem nienormalny icon_razz.gif

Jeszcze raz serdecznie dziękuję, będę zaglądał tutaj często coby być na bieżąco z forum.

Pozdrawiam Wacuś

P.S.
Pierwotny plan zakładał kupno kolumn VK ze wzmacniaczem firmy x za 500zł, przez was skończyło się na 2100zł icon_biggrin.gif