sebus18 Napisano 14 grudnia 2010 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2010 Witam.Poszukuje sluchawek nausznych firmy :Sennheiser Cena: do 100 złCel : Mialem do uszne ale sie popsuly ,wiec niemam juz czego sluchac w szkole. ;PNie jestem "techno-boyem" ktory chodzi na solarke ,poszukuje czegos z mocniejszym bassem (dnb). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 14 grudnia 2010 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2010 Przenośne, nauszne, w granicach 100zł to tylko KOSS Porta Pro, z trochę większych możesz zobaczyć AKG K512 i Sennki HD415, ale do szkoły to chyba nieporęczne... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebus18 Napisano 14 grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 grudnia 2010 no to że akurat nie poręczne w szkole to nie ważne. Chodzi mi o to żeby "fajnie" muza leciała. Male znieksztalcenia ,troszke wiekszy bass ,no i zeby gąbka była idealna bo najgorsza rzecz to kupywać rzeczy które są nie wygodne. Co do ceny to tak do 150zł to bym jeszcze kupił.a może sennheiser hd 202 ? to tak z allegro tylko zobaczyłem ,że dużo osób kupuje ;P Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebus18 Napisano 14 grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 grudnia 2010 Cytat no to że akurat nie poręczne w szkole to nie ważne. Chodzi mi o to żeby "fajnie" muza leciała. Male znieksztalcenia ,troszke wiekszy bass ,no i zeby gąbka była idealna bo najgorsza rzecz to kupywać rzeczy które są nie wygodne. Co do ceny to tak do 150zł to bym jeszcze kupił.a może sennheiser hd 202 ? to tak z allegro tylko zobaczyłem ,że dużo osób kupuje ;P Koss porta Pro - brzydkie strasznie , przypominają mi słup z napięciem - nieAKG k512 - z tego co kojarze to +5 do wygody w tych sluchawkach ale jeśli chodzi o wygląd to nie widzi mi sie takie cos ze obudowa od chodzi tak dziwnie ,ze jest pasek i nad paskiem(ktory dolega do glowY) jeszcze to coś ,wiec nieHD 415 - to chyba to czego szukałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateo66 Napisano 14 grudnia 2010 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2010 Z mojej strony polecam Senki PX100-II dla mnie rewelacja, w cenie 150zł można znaleść. Bardzo dobra dynamika, bas dośc głęboki, świetnie kontrolowany. Z wyglądu ładne, przenośne i bardzo wygodne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts