sebus18 Napisano 14 grudnia 2010 Napisano 14 grudnia 2010 Witam.Poszukuje sluchawek nausznych firmy :Sennheiser Cena: do 100 złCel : Mialem do uszne ale sie popsuly ,wiec niemam juz czego sluchac w szkole. ;PNie jestem "techno-boyem" ktory chodzi na solarke ,poszukuje czegos z mocniejszym bassem (dnb). Odpisz, cytując
pacio94 Napisano 14 grudnia 2010 Napisano 14 grudnia 2010 Przenośne, nauszne, w granicach 100zł to tylko KOSS Porta Pro, z trochę większych możesz zobaczyć AKG K512 i Sennki HD415, ale do szkoły to chyba nieporęczne... Odpisz, cytując
sebus18 Napisano 14 grudnia 2010 Autor Napisano 14 grudnia 2010 no to że akurat nie poręczne w szkole to nie ważne. Chodzi mi o to żeby "fajnie" muza leciała. Male znieksztalcenia ,troszke wiekszy bass ,no i zeby gąbka była idealna bo najgorsza rzecz to kupywać rzeczy które są nie wygodne. Co do ceny to tak do 150zł to bym jeszcze kupił.a może sennheiser hd 202 ? to tak z allegro tylko zobaczyłem ,że dużo osób kupuje ;P Odpisz, cytując
sebus18 Napisano 14 grudnia 2010 Autor Napisano 14 grudnia 2010 Cytat no to że akurat nie poręczne w szkole to nie ważne. Chodzi mi o to żeby "fajnie" muza leciała. Male znieksztalcenia ,troszke wiekszy bass ,no i zeby gąbka była idealna bo najgorsza rzecz to kupywać rzeczy które są nie wygodne. Co do ceny to tak do 150zł to bym jeszcze kupił.a może sennheiser hd 202 ? to tak z allegro tylko zobaczyłem ,że dużo osób kupuje ;P Koss porta Pro - brzydkie strasznie , przypominają mi słup z napięciem - nieAKG k512 - z tego co kojarze to +5 do wygody w tych sluchawkach ale jeśli chodzi o wygląd to nie widzi mi sie takie cos ze obudowa od chodzi tak dziwnie ,ze jest pasek i nad paskiem(ktory dolega do glowY) jeszcze to coś ,wiec nieHD 415 - to chyba to czego szukałem. Odpisz, cytując
mateo66 Napisano 14 grudnia 2010 Napisano 14 grudnia 2010 Z mojej strony polecam Senki PX100-II dla mnie rewelacja, w cenie 150zł można znaleść. Bardzo dobra dynamika, bas dośc głęboki, świetnie kontrolowany. Z wyglądu ładne, przenośne i bardzo wygodne. Odpisz, cytując
Recommended Posts