pierewoj Napisano 3 stycznia 2011 Napisano 3 stycznia 2011 Cześć,Chciałbym was prosić o pomoc w wyborze słuchawek nausznych.Jest zima i dużo jeżdżę na rowerze z pomocą trenażera, który generuje dużo hałasu i chciałbym móc słuchać w tym czasie muzyki z laptopa, ewentualnie oglądać filmy.Bardzo dobrze byłoby gdyby były one bezprzewodowe i dobrze tłumiły dźwięki z otoczenia. Próbowałem kanałowych creative i sonego ale to za mało.Powinny dobrze się trzymać i być wygodne. To są moje główne kryteria, jakość dźwięku jest ważna aczkolwiek względem tych wymienionych - drugorzędna.Mój budżet na ten zakup wynosi 450zł, aczkolwiek jeżeli znalazłyby się propozycje tańsze byłbym bardzo zadowolony.Dzięki z góry //nie wiem czy dobrze nazwałem rodzaj słuchawek, chodzi mi o takie duże, w których chowaja się całe uszy Odpisz, cytując
axo Napisano 3 stycznia 2011 Napisano 3 stycznia 2011 Witam serdecznie.Wczoraj zamowilem sobie Sennheiser RS 170.Dluugo sie zastanawialem czy bezprzewodowe czy z kabelkami. Jedno wola takie a inni takie.Po przeczytaniu opinii na ich temat zdecdowalem. Ponoc to bardzo udany model.Jak tyko do mnie dotra to zdam relacje.Zaplacilem za nie 509 zl.Pozdrawiam. Odpisz, cytując
baxx Napisano 3 stycznia 2011 Napisano 3 stycznia 2011 Mam na sprzedaż AKG K 242, nauszne bardzo wygodne i solidne słuchawki. Mają kabelek, ale za to długi (3m jeśli się nie mylę). Mało używane i na gwarancji. Odpisz, cytując
Recommended Posts