andrzej21 Napisano 4 stycznia 2011 Napisano 4 stycznia 2011 Witam sznownych kolegow mam pytanie- Z kina domowego z wyjscia na glosniki FR i FL puscilem przewody do wejscia AUX do wzacniacza stereo (ominolem pure-out) żeby fronty graly mi w stereo ze wzmacniacza.Czy z wyjscia opisanego wyzej plynie mi czysty dzwiek stereo puszczony z CD.Napiszcie jezeli jest jakas nie jasnoscZ gory dziekuje Odpisz, cytując
mkk Napisano 4 stycznia 2011 Napisano 4 stycznia 2011 to masz cd podpiety po ampli kd i z tego jeszcze na wzmak ? a nie prosciej podłączyć cd od razu pod wzmak , bez kd ? Odpisz, cytując
andrzej21 Napisano 5 stycznia 2011 Autor Napisano 5 stycznia 2011 Było by prościej . Lecz jestem rtoszkę leniwy i niechce mi sie czasami tyłka podnieść, chciałem mieć sterowanie z pilota.No ale do rzeczy .Czy takie połaczenie nie zaszkodzi ,wzmacniaczowi i kd-wemu?. Mam wyjście pure-out w kinie domowym //(jedno) pod aktywny subufer a niestety te wyjście nie puszcza sygnału na stereo.Może macie jakieś sugestie jak moge to podłączyć?. Mój AV to ONKYO TX-SR 506 a wzmacniacz to sherwood AI 5010 co do tego drugiego to nie ma wejścia MAIN -IN. Za wszystkie sugestie dziękuje. Odpisz, cytując
Recommended Posts