dbo Napisano 17 stycznia 2011 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2011 Witam wszystkichPotrzebuje porady w kwestii doboru sprzętu Zacznę od tego iż dysponuje raczej nie wielkim pomieszczeniem 11m2 prostokątPrzeznaczenie sprzętu głównie filmy , gry konsola ps3, muzyki raczej sporadycznie słucham melomanem raczej nie jestem Obecnie posiadam logitechy z-5500 ale chce się tego pozbyć i kupić trochę lepszy zestaw Budżet jakim dysponuje to ok. 2tys złpreferował bym raczej sprzęt nowy choć nie wykluczam zakupu używanego sprzętu.Zależy mi na zestawie 5.0 lub 5.1 głośnik basowy ewentualnie dokupił bym w późniejszym terminieZ racji tego iż priorytetem są dla mnie filmy zależy mi na amplitunerze z kodekami DTS Poszperałem trochę na allegroAmplituner który jest w miarę dobrej cenie YAMAHA RX-V367 – 850 złZostaje 1150 zł na głośnikiZnalazłem kilka zestawówKODA AV 702 - 5.1 - 999 złKolumny Jamo S426 zestaw 5.1 S 426 – 1199 złZestaw kolumn 5.0 YAMAHA NS - 50 NS-P 60 – 1279 złKolumny TONSIL zestaw 5.0 FENIX 2 – 1449 złProszę o wszelkie sugestiePozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts