Ryumari Napisano 23 stycznia 2011 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2011 Witam. Szukam słuchawek przeważnie na wyjścia(miasto, pociąg - więc myślę nad zamkniętymi), ew. do kompa (jakieś gry fps) + też muzyka. Co nie zmienia faktu, że głównie pod mp4. Cena? Myślę, że przydałyby się dwa warianty, do 200zl i do 300zl. Można dać np różnicę między modelami, wtedy mi będzie łatwiej bo jestem kompletnym laikiem w tych kwestiach. Z wyglądem nie będę tutaj wyskakiwał, bo każdy ma inny gust.Z góry dzięki za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 23 stycznia 2011 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2011 Wystarczy przejrzeć poprzednie tematy...Zarówno do 200zł, jak i 300zł polecam CREATIVE Aurvana LIVE! - świetny dźwięk, niezbyt duże, zamknięte. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryumari Napisano 23 stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 stycznia 2011 A gdyby limit uległ zmianie do 400zł ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 24 stycznia 2011 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2011 To już kwestia jaki masz odtwarzacz MP4, nie ma co szaleć za bardzo, bo i tak nie wykorzystasz potencjału... chyba, że masz coś pokroju s:flo2. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts