korpi Napisano 5 lutego 2011 Udostępnij Napisano 5 lutego 2011 Jak w temacieOgólnie witam bo jestem nowym użytkownikiem forum3x miałem Creative EP-630, fajne słuchaweczki lecz myślę nad czym nowym, może lepszym? Co polecacie...Co do zastosowania to ogólnie wszystko gdzie wsadzę jacka 3,5mm, telefony (Sony Ericsson W715, Samsung Omnia i900 czy Nokia N95...), eMP3'ka (stara dobra Creative V100), kompMuzyki jakiej słucham to ogólnie każdej (mam 21 lat), nie słucham "rypanek" jak i jazz'u czy coś w tym stylu, ale głównie Pop, HH czy TranceSłuchawki douszne bo zwykłe niestety mi wypadają z uszów.Mam ogólnie fajnie HMP-77 ale to so SE, no są też na jack'a ale on za krótki do innego "sprzętu" ;/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 5 lutego 2011 Udostępnij Napisano 5 lutego 2011 Jaki to ma być typ słuchawek w końcu??? Dokanałowe???Do takiej muzyki jakiej słuchasz dobrą opcją będą produkty firmy JAYS. Model w zależności od funduszy... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts