angus Napisano 6 lutego 2011 Udostępnij Napisano 6 lutego 2011 Jako że jestem kompletnie zielony a o sfotografowanie poprosił mnie znajomy może mi ktoś napisać czym jest obiekt przedstawiony na zdjęciu i ile on kosztuje?:>Na szybie widnieje napis: 10``Band Pass Sub- 400 Watt max. - SPL 92 dB. a na suubwooferze(?) XXL Power Sound , 500 W, SUN-WOOFER/10 25 cm (10``) Z góry dziękuję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 6 lutego 2011 Udostępnij Napisano 6 lutego 2011 Jest to subwoofer pasywny, najprawdopodobniej car audio, z głośnikiem 10" (25cm), zbudowany w systemie band-pass. Resztę danych można włożyć między bajki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angus Napisano 6 lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 lutego 2011 (edytowany) Wielkie dzięki! A orientacyjna cena? Edytowano 9 lutego 2011 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim - nie ma potrzeby cytować go w całości... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 6 lutego 2011 Udostępnij Napisano 6 lutego 2011 Myślę, że za 250-300zł, może jakby się ktoś napalił 400zł można by go sprzedać... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts