rkajor Napisano 19 lutego 2011 Udostępnij Napisano 19 lutego 2011 Witam wszystkich,Nazywam sie Radek i jestem nowym czlonkiem tego zacnego grona (jak to brzmi ... )Zamierzam w najblizszym czasie nabyc PC E730 - wlasciwie juz zdecydowane - jedynie co mnie nurtuje to to czy jest mozliwosc odtwarzania DIVxow poprzez USB ?Jesli ktos moze pomoc bede wdzieczny.Radek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 19 lutego 2011 Udostępnij Napisano 19 lutego 2011 Witamy,jeżeli dobrze pamiętam DIVxy czyta z płyt ale przez USB chyba nie - ale nie mam 100% pewności. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miltum Napisano 19 lutego 2011 Udostępnij Napisano 19 lutego 2011 (edytowany) Witaj. PC-E730 umożliwia oglądanie filmow przez port USB. Pozdrawiam Edytowano 20 lutego 2011 przez muzyczny_gość używaj funkcji "odpowiedz" (bez zbędnego cytowania) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 19 lutego 2011 Udostępnij Napisano 19 lutego 2011 a co z plikami txt? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miltum Napisano 19 lutego 2011 Udostępnij Napisano 19 lutego 2011 Cytat a co z plikami txt? Niestety nie odczytuje napisow txt, tylko srt. wchodza w gre. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkajor Napisano 20 lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 lutego 2011 Dzieki za info a jeszcze pytanko - faktycznie to przelaczanie miedzy tunerem/CD/USB trwa tak dlugo tzn do 10 sec.? - tak slyszalem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 20 lutego 2011 Udostępnij Napisano 20 lutego 2011 Nie wiem jak w opisywanej wersji, ale w nowej którą posiadam również trwa to w mgnieniu oka, ale posiadam wersje z cd, wiedz przełączanie miedzy cd a tunerem czy Aux to w tej samej chwili co naciskasz na pilocie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkajor Napisano 20 lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 lutego 2011 (edytowany) masz PC e730 ? Edytowano 20 lutego 2011 przez muzyczny_gość używaj funkcji "odpowiedz" (bez zbędnego cytowania) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 20 lutego 2011 Udostępnij Napisano 20 lutego 2011 Cytat ...Nie wiem jak w opisywanej wersji, ale w nowej którą posiadam... używaj funkcji odpowiedz.pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkajor Napisano 20 lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 lutego 2011 Ok, ale nie bardzo rozumiem a jaka "nowa" wersje E730 posiadasz ? i czym ona sie rozni od opisywanej ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 20 lutego 2011 Udostępnij Napisano 20 lutego 2011 Nowe wersje PC są oznaczone jako MCR Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkajor Napisano 20 lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 lutego 2011 Tak tylko ja pytalem o E730 a jej nie ma w wersji MCR ......... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts