klerykk Napisano 23 marca 2011 Udostępnij Napisano 23 marca 2011 Kupiłem kolumny Jamo 608S i w tej chwili pracują na Yamaha V367 lecz zamierzam zmienić klocka napędzającego na ampli stereo półkę wyżej i wybór padł na Yamaha R-S700. Pierwsze pytanie to czy kolumny 6 omowe mogą pracować z tym ampli skoro ma on 4 bądź 8 omów?Drugie ktoś może napisać coś o tym sprzęcie? Tj. o amplitunerze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 23 marca 2011 Udostępnij Napisano 23 marca 2011 z podłączeniem kolumn nic sie nie stanie, a test amplitunera na necie lub w gazecie - sam czytałem wiec wiem:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klerykk Napisano 23 marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 23 marca 2011 a co oznacza w specyfikacji to: • Wysoka moc 160W x 2 (Max dla Europy),100W x 2 (RMS) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 24 marca 2011 Udostępnij Napisano 24 marca 2011 jest to teoretyczna moc podana przez producent - moc na wyjściu wzmacniacza Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klerykk Napisano 24 marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 marca 2011 okej tylko mnie bardziej chodzi o pojęcia "Max dla Europy i RMS"? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts