Majczel Napisano 5 kwietnia 2011 Napisano 5 kwietnia 2011 Witam serdecznie. Poszukuję używanych kolumn do pokoju rodziców (myślę, że podłogowe). Grać to będzie z końcówka mocy LENCO AF 3302 & przedwzmacniacz LENCO PA 3202 oraz odtwarzacz CD Philips CD751. Będą stały między telewizorem (dystans między nimi około 1,5m). Pokój ma 22m2. Między głośnikami a łóżkiem jest około 4m. Do tej pory zestaw grał z Energy 4.1E, czyli żadna rewelacja. Padły w nich głośniki, więc poszukuję następcy. Niby mogłyby być jakieś podstawkowe, ale podobno podstawki, które mam w domu przenoszą drgania. Mój tata preferuje rocka (AC/DC, Coma, Marillion, Genesis, Iron Maiden, Dire Straits). Prosiłbym też o polecenie jakiś kabli do nich. Fajnie by było jakby propozycję był przede wszystkim z Warszawy lub okolic. Jeśli o czymś zapomniałem to śmiało piszcie. Pozdrawiam. Odpisz, cytując
verul Napisano 6 kwietnia 2011 Napisano 6 kwietnia 2011 A brales pod uwage naprawe kolumn? glosniki da sie wymienic. Choc nie wiem czy warto. Z drugiej strony za 800zl kolumny... Odpisz, cytując
Majczel Napisano 6 kwietnia 2011 Autor Napisano 6 kwietnia 2011 No wlasnie doszedlem do wniosku, ze nie warto, wiec przymierzam sie do kupna uzywek. Choc mozna zrobic i tak, ze sprzedam reszte sprzetu i powiedzmy bede mial 1700zl na wzmak i kolumny. Odpisz, cytując
Recommended Posts