Lukas_P Napisano 12 kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2011 Ostatnio wykorzystuję Yamahę AX-500 w kombinacji NAD302jako pre i Yamaha AX-500 jako końcówka (z ciekawości, efekty póki co pozytywne ale jeszcze nie osłuchałem do końca).Wyjście słuchawkowe w tym wzmacniaczu połączone było z płytą główną trójdrutowym (bo to nawet chyba nie są splecione wiązki) przewodem. Kiedyś jak zmieniałem w nim kondy na Nihicony Gold Audio postanowiłem sobie dla wygody majstrowania na przyszłość przedłużyć ten przewód wiązkami jakiegoś zwykłego kabla głośnikowego (może z 1,25mm2).Chciałbym się dowiedzieć, czy Waszym zdaniem całkowita zmiana tego przewodu łączącego wyjście słuchawkowe z płytą wzmacniacza na np Klotz MY-204 albo 206 (który lepszy?) może poprawić jakość dźwięku na słuchawkach w słyszalnym zakresie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts