bartini Napisano 4 lipca 2011 Udostępnij Napisano 4 lipca 2011 Witam,mam pytanko do fachowców:)Posiadam zestaw kolumn Celestion f38,grają w pokoju 20m2,napędza je wzmak Yamaha A-S700.Przydałoby się troszkę więcej basu i mam pytanie czy subwoofer Celestion S80,będzie dobrym wyborem?zaproponowano mi cenę 790zł.Muza jakiej słucham to Trance i trochę techno. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radi73 Napisano 5 lipca 2011 Udostępnij Napisano 5 lipca 2011 Na pewno doda więcej basu (kolumny schodzą do 40 Hz, a subwoofer do 35 Hz), co dla Twojej muzyki pewno będzie zbawienne. Co do innych gatunków muzycznych podejrzewam, że basu jest w sam raz Zwróc uwagę na ten sklep:http://www.sklep.megahz.com.pl/celestion-s...awa-gratis.html- tu sprzedają go za 599,00 zł!!!!!!!!!!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts