gav3l Napisano 24 lipca 2011 Udostępnij Napisano 24 lipca 2011 Ludzie pomóżcie!Muszę w ciągu pół godziny dowiedzieć się ile mniej więcej takie urządzenie kosztuje ale kompletnie się na tym nie znam... po Google nie ma szans dojść do ceny, a do dystrybutora nie ma jak się dodzwonić bo weekend...KODhttp://www.digispider.pl/produkty/Procesory_Cyfrowe_Audio/Procesor_mikser_audio_CFM_1006/7/4/0Mógłby ktoś oszacować cenę +/- 200 zł?Potrzebuję również orientacyjnej ceny programu który zarządza tym procesorem (digispider NSP-100)Cała moja nadziej a w Was! Będę ogromnie wdzięczny za pomoc... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 24 lipca 2011 Udostępnij Napisano 24 lipca 2011 Znając życie każdy z nas posłuży sie zapewne jak TY googlami..więc do dzieła Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gav3l Napisano 24 lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 lipca 2011 Niestety nie ma szans znaleźć ceny akurat tego modelu po Googlach (szukałem już chyba z pół godziny)... Można szukać odpowiedniki, ale po prostu nie znam się na tym i udało mi się ustalić tylko bardzo orientacyjny zakres cen 1000-3000zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gav3l Napisano 24 lipca 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 lipca 2011 OK, wątek zamknięty, już po ptokach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts