Madmack Napisano 10 sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2011 Witam.Od dłuższego czasu używam kabli głośnikowych Linn K10. Nie bardzo mam środki na poszukiwania nowych a obecne nie wydają się złe. Nie mam jednak możliwości porównania ich do czegoś innego. Dostałem ostatnio kilka metrów kabli Gale Linea 4.2 (do Bi-wiringu) chciałem się dowiedzieć czegoś na ich temat ale internet milczy kompletnie. Jakby w ogóle nie istniały. Wyglądają na dość leciwe i składają się z 12 jednakowych przewodów o średnicy 1mm w przeźroczystej plastikowej taśmie. Dwa na wysokie tony i 4 na bas. Oznaczenia strzałkami na taśmie wskazują, że są to kable kierunkowe. Czy jest ktoś kto używał ww i jest w stanie coś o nich powiedzieć? Jeżeli udało się komuś zdobyć jakieś materiały na ich temat to też będę zobowiązany.Pozdrawiam,MadMack Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verul Napisano 14 sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2011 Jestes pewien ze to sa kable glosnikowe? Przeciez przewodow z grubej miedzi uzywa sie tylko do pradu w scianach. Latwo go zlamac i przerwac pod wplywem wszelkiego wyginania i ruszania. Kable powinny byc w formie linki, drobniutkich drucikow w sporej liczbie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts