spiczek Napisano 14 września 2011 Udostępnij Napisano 14 września 2011 Witam, Obecnie mam taki zestaw: Amplituner yamaha rx-v463, głośniki yamaha ns-555, ns-333, ns-444, jamo sub 300. Muzyki słucham tylko na frontach ns-555. Mam możliwość wymienić się na nowy amplituner yamaha rx-v663, rx-v667, rx-v765. Do pierwszego muszę dopłacić 500zł, drugiego 800, trzeciego 900. Pytanie, czy jest sens wymieniać amplituner, i czy to usłyszę? Nie interesują mnie dodatkowe funkcje tylko kwestie muzyczne. Te amplitunery maja możliwość podłączenia głośników bi-amp. Czy to jest słyszalne w rzeczywistości? Do słuchania muzyki zakupię w najbliższym czasie jeden z tych CDków (muszę tylko udać się na odsłuch): Harman Kardon HD 980 Yamaha CDX-497 Marantz CD 5003 Po przeczytanych testach kieruję się do harmana. Czy z tym CD jest sens zmieniać amplituner? Dziękuję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts