zydar Napisano 28 września 2011 Udostępnij Napisano 28 września 2011 Witam serdecznie, Szukam serwisu lub kompetentnej osoby która jest w stanie naprawić moje kolumny Magnat Quantum 601, nie działają w nich głośniki wysoko tonowe.Pochodzę z Kalwarii Zebrzydowskiej więc interesuje mnie rejon małopolski (najlepiej Wadowice, Kraków, Andrychów, Kęty).Bardzo zależy mi na czasie gdyż urlop w Polsce kończy mi się 8 Października.Pozdrawiam, Adrian Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 28 września 2011 Udostępnij Napisano 28 września 2011 Ja znam tylko taki:AudioSpeakers naprawaglosnikow@o2.pl tel 032- 298-83-84województwo śląskie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ninka18 Napisano 11 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 11 kwietnia 2019 Dzięki, a polecilibyście może coś w Krakowie? Mam starego Technicsa, który zaczął trzeszczeć :( Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts