gra Napisano 29 września 2011 Udostępnij Napisano 29 września 2011 kupiłem sobie takie coś http://sklep.rms.pl/index.php?p2391,rozdzi...al-d-j2j02-0-2m można np jedne słuchawki podpiąć do kompa i ipoda, i pojawia się problem wpinam w to słuchawki podłączam do kompa, a w słuchawkach słychać dźwięk tylko z lewej słuchawki, zepsuty kabel czy co ? słuchawki normalnie bez tego kabla dziąłają ok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 30 września 2011 Udostępnij Napisano 30 września 2011 Dziwna sprawa, powinny dzialc dwie. Cos nie tak z tym rozgaleznikiem. Pisze jak wol ze jest stereo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gra Napisano 30 września 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 września 2011 Cytat Dziwna sprawa, powinny dzialc dwie. Cos nie tak z tym rozgaleznikiem. Pisze jak wol ze jest stereo. aha no tak ja kupiłem kabel mono, to co podałem to był przykład jak to mniej więcej wygląda, więc wszystko przez moją nie uwagę... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts