iknow Napisano 12 grudnia 2011 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2011 Witam, mysle nad kupnem odtwarzacza DVD ale jakiego, kompletnie sie nie znam.. telewizor to samsung..jakis ;p hd .. blu raya nie potrzebuje.najlepiej zeby.-odtwarzał wiekszość formatow.-zeby nie bylo problemow za duzych.. z odczytywaniem napisow-wejscie usb. hdmi jak da rade..-niewiem jak w odtwarzaczach dvd.. ale zeby nie pracowaly za glosno.. ostatnio kupilem tuner N .. to on zlekka halasuje.- ile kasy..100-200-300 ;p . +- zawsze moze byc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blockers203 Napisano 12 grudnia 2011 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2011 Za małe pieniądze nie kupisz cichego odtwarzacza. Jak chcesz żeby czytał wszystko razem z bułką z masłem kup sobie dvd manta za małą kasę. Czyta wszystko co wrzucisz do odtwarzacza. A za około 300 z haczykiem kup sobie blureja wybór dowolny co komu się podoba, na allegro spory wybór. Polecam drugie rozwiązanie z racji nowszych rozwiązań i większej palety odtwarzanych formatów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radi73 Napisano 14 grudnia 2011 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2011 Jeśli chcesz i jesteś zdecydownay na 100%, kupić super odtwarzacz DVD czytający wszystko, wybór jest dla mnie oczywisty: PIONEER DV-LX50!!! To znacznie więcej niż przewiduje Twój budżet, ale otrzymujesz obraz 1080p po HDMI oraz dobrą jakość dźwięku, ze wszystkich możliwych nośników (poza Blu-Ray). Sam go mam i uważam go za świetne a nawet doskonałe źródło, dogadaj się ze sprzedawcą to może do 600 zł Ci go sprzeda:http://allegro.pl/odtwarzacz-dvd-pioneer-d...1979422291.htmlA tu masz test w AUDIO:http://audio.com.pl/testy/pioneer-dv-lx50:16P.S. Gorąco polecam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts