crasch Napisano 16 grudnia 2011 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2011 Do wydania mam 500zl(max 600zł ale to w ostateczności), musi być nowy i raczej łatwo dostępny w polskich sklepach internetowych. Kryterium jakim się kieruje w wyborze jest jak najlepsza jakość dźwięku w tym przedziale cenowym. Pamięć minimum 8GB, opcjonalnie obsługa FLAC ale nie jest to wymagane.Dotykowy wyświetlacz, filmy, gry itp w ogóle mnie nie interesują, liczy się tylko dźwęk.Lubie szkołę grania delikatnie ocieploną, z ładnym ,,dającym po garach, basem. Słucham praktycznie wszystkiego, hip hop, trance czy psychodeliczny rock.Owy odtwarzacz będę użytkował z całkiem przyjemnymi, kupionymi w tym tygodniu SUPERLUX 681 więc licze na niezłą synergię miedzy nimi a playerem.Niestety jestem zmuszony kierowac się wyłącznie Waszymi propozycjami gdyż nie mam możliwosci pojechania do sklepu i odsłuchania osobiście.Z góry dziękuję i pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brutus Napisano 6 marca 2012 Udostępnij Napisano 6 marca 2012 Witam do takiej kwoty z pewnością kupisz już całkiem dobry odtwarzacz mp3. Osobiście polecam Sony NWZ-E464. Mam czerwony, ale widziałam też czarny (chyba jest ładniejszy). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts