GROSZEK 2 Napisano 7 stycznia 2012 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2012 Witam!!! jestem na forum pierwszy raz i chce sie na dobry poczatek przywitac i wszystkich pozdrowic .Szukałem juz troche i nie moge znalezc odpowiedzi na swoje pytanie. mam nadzieje ze wy mi pomozecie. szukam czegos uzywanego do 500zł najlepiej sony bo tej firmy posiadam minidisc SONY MDS-JE530. Zaznaczam ze nie jestem wtyc sprawach za bardzo obcykany Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatheoKRK Napisano 16 stycznia 2012 Udostępnij Napisano 16 stycznia 2012 Cytat Witam!!! jestem na forum pierwszy raz i chce sie na dobry poczatek przywitac i wszystkich pozdrowic .Szukałem juz troche i nie moge znalezc odpowiedzi na swoje pytanie. mam nadzieje ze wy mi pomozecie. szukam czegos uzywanego do 500zł najlepiej sony bo tej firmy posiadam minidisc SONY MDS-JE530. Zaznaczam ze nie jestem wtyc sprawach za bardzo obcykany http://allegro.pl/wzmacniacz-sony-ta-f650e...2037010534.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts