glazurnik Napisano 20 marca 2012 Udostępnij Napisano 20 marca 2012 Witam, zamierzam kupic telewizor LG 50PT353 , i od razu chcem kupic jakis zestaw nagłośnienia do pokoju 25m2. Co byście polecali kupić ? Budżet około 1000zł.Głównie bedą oglądane filmy czasami muzyka, żadnych gier . Filmy zazwyczaj z pendriva.Sony STR-DE497 co o tym sądzicie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Jacek Napisano 24 marca 2012 Udostępnij Napisano 24 marca 2012 co do zestawu to nie wiem, wygląda fajnie,... ale tak na boku, gdzie kupujesz tego tv? jest teraz jakaś ciekawa promocja na telwwizory LG? bo sam też upatrzyłem jeden model i chcę go kupić wkrótce Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sting85 Napisano 27 marca 2012 Udostępnij Napisano 27 marca 2012 Zestaw może być, a telewizor który wybrałeś jest świetny także będziesz z niego zadowolony. Sam się zastanawiam czy sobie takiego nie sprawić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Jacek Napisano 6 kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2012 jak chcesz go wziąć, to pospiesz się, wpadłem wczoraj na stoisko rtvagd i zagaiłem o ten model, nakład się wyczerpał, można go jeszcze znaleźć w niektórych sklepach, albo przez internet kupić, lg 50PT353 ma dobrej jakości plazmę na pokładzie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts