jojo81 Napisano 13 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2007 Witam, temat pewnie powtarzany i przewijany często na różnych forach. Stałem sie posiadaczem amplitunera ONKYO HT-R640 głośniki narazie tylko frontowe JAMO STUDIO 180, zastanawiam sie na przewodami głośnikowymi, sprzedawca poleca mi przewody 2x2,5mm2 firmy Monster Kable za 20zł/m i zastanawiam sie czy brać. Widziałem też w sprzedaży przewody THOMSON i HAMA za 9zł/m , były też za 7zł/m. Czy różnica będzie duża miedzy tymi kablami? Może ktoś coś poradzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roto Napisano 17 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2007 W Twoim przypadku różnicy nie będzie żadnej. Jedź na jakąś giełdę elektroniczną i kup przewody OFC 2-2.5mm kwadrat. Powinieneś dostać za parę PLNów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts