tajniakseba Napisano 8 kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2012 Witam, przejdę od razu do rzeczy. Pewnego dnia słuchałem sobie muzyki, nie głośno, nie cicho. Nagle ampituner się wyłączył, po ponownym włączeniu wyłącza się po około 3 sekundach. Więc odłączyłem wszystkie kable i amplituner zadziałał lecz co mi to dało jak nie miałem na czym słucha ; D Podłączyłem głośniki i ampli dalej się wyłącza po ty ~3s. Znalazłem w sieci aby włączył tryb serwisowy. Przytrzymałem INPUT MODE i prawy TUNING. Po wejściu w tryb serwisowy znalazłem jakąś 3. opcje i muzyka gra tyle że słaba jakość bo nie można zmienić na inny korektor. Wie ktoś jak naprawić mój ampli? Będę bardzo wdzięczny i czekam na pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajniakseba Napisano 9 kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2012 Pomoże ktoś? Proszę ;< Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajniakseba Napisano 10 kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2012 To forum jest do dupy! Nikt nie odpowie na jeden post? W dupie mam takie coś!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts