stereo Napisano 18 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2007 siemanko od pewnego czasu mam problemik chce kupic pozadny sprzet co daje dobry bass i efekty dzwieku co bendzie lepsze amplituner stereo czy kino domowe chodzi o marke marantz cena niegra roli pozdro czekam na opinie [code][/code] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 18 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2007 siemanko poscik napisales w dziale stereo czyli mozna wnioskowc ze potrzebujesz wzmacniacz stereo z dobrymi kolumnami i on da wiecej basu jak amplituner kina domowego niewim co znaczy efekt dzwieku bo taki wystepuje w kinie domowym a nie w stereo pozdro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stereo Napisano 18 grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 18 grudnia 2007 Cytat siemanko poscik napisales w dziale stereo czyli mozna wnioskowc ze potrzebujesz wzmacniacz stereo z dobrymi kolumnami i on da wiecej basu jak amplituner kina domowego niewim co znaczy efekt dzwieku bo taki wystepuje w kinie domowym a nie w stereo pozdro dziekiza odpowiedz ale najbardziej zalezy mi na poteznym basie i czystym dzwieku muzyki polecasz jakiies dobre stereo wzmacniacz czy amlituner stereo ??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 18 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2007 chcesz kupić używany czy nowy, lepszy będzie wzmacniacz, ile przeznaczasz na niego kasy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stereo Napisano 18 grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 18 grudnia 2007 Cytat chcesz kupić używany czy nowy, lepszy będzie wzmacniacz, ile przeznaczasz na niego kasy bardzo podoba mi sie marantz chce kupic model sr 4021 ale to amlituner stereo czy mam poszukac czegos z zmacniaczy ???????? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 18 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2007 wzmacniacz z samej swojej konstrukcji jest lepszy do grania a amplituner jest juz bardziej rozbudowany nie zagra tak samo jak wzmacniacz jak koniecznie chcesz miec jeszcze radio to tego marantza mozesz kupic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts