stereo Napisano 18 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2007 siemka jak jusz tu siedze mam jeszcze jedno pytanko c zy mozna podlaczyc zwykly subofer to domowego wzmacniacza czy nic sie niestanie z mojim wzmacniaczem i subofer bendzie dzialał ?????? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 18 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2007 siemka nie nadazam za toba pisac co raz piszesz nowy wontek jak wzmacniacz nie ma specjalnego wyjscia na subofer to masz problem bo trzeba wtedy kombinowc wzmacniacz mozna uszkodzic przy nieumiejetnym podlonczeniu jak podlonczysz prawidlowo to subofer bedzie dzialał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stereo Napisano 18 grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 18 grudnia 2007 Cytat siemka nie nadazam za toba pisac co raz piszesz nowy wontek jak wzmacniacz nie ma specjalnego wyjscia na subofer to masz problem bo trzeba wtedy kombinowc wzmacniacz mozna uszkodzic przy nieumiejetnym podlonczeniu jak podlonczysz prawidlowo to subofer bedzie dzialał mmm tak myslalem wole nieryzykowac i cieszyc sie tym bassem co mam dzieki i pozdro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts