sylar Napisano 19 maja 2012 Udostępnij Napisano 19 maja 2012 Witam, mam tv samsung le32d450, do niego podłączony dekoder "n". Brak mi bassu z tv. Co polecacie, żeby poprawić trochę jakość muzyki? Cena hmm do 1000zł.Pokój ok 12m2. Myślałem na jakimś zestawem 2.1 Może coś innego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Jacek Napisano 25 maja 2012 Udostępnij Napisano 25 maja 2012 Za tysiaka można spokojnie coś fajnego znaleźć. Może kino domowe HX-806PE? Rzuć okiem na specyfikację http://avpartner.pl/pl/kino-domowe-lg-hx-8...wa-od-reki.html. Basuje bardzo fajnie widziałem go w akcji. Jak by nie przypasował to powiedz co Ci nie pasuje, polecę Ci coś podobnego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylar Napisano 28 maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 maja 2012 (edytowany) W sumie to te dane mi nic nie mówią Widzę blu-ray czyli sprzęt dość nie dawno wyszedł, przynajmniej tak mi się wydaje. Jak by był w kolorze orzecha to by do mebli pasował Tak poza tym to chyba wszystko ma. Nie wiem co takie kino jeszcze może mieć.Czy te wysokie głośniki mogą stać z tyłu a te małe koło TV? Czy w razie czego mogę podłączyć laptopa pod te kino, tak żeby muzyka która leci z kompa leciała przez kino. W lapku nie mam hdmi. Edytowano 6 czerwca 2012 przez RoRo Korzystaj z funkcji "EDYTUJ" by uzupełnić swoją wypowiedź zamiast tworzyć kolejny nowy post ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Jacek Napisano 4 czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2012 No pewnie że można podłączyć, nie ma z tym problemu. Kolumny są czarne. Czerń świetnie komponuje się z brązem, więc to kino domowe lg wygladać to będzie bardzo fajnie. A co najlepsze będziesz miał dobrego bassa wkońcu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts