osawsieci Napisano 13 czerwca 2012 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2012 Dzień dobry! Witam Państwa Nabyłem niedawno gramofon Perpetuum Ebner PE2020L. Mam nadzieję, że to przyzwoity wybór. Mam pytanie odnośnie podłączenia głośników. Rozumiem, że jest mi potrzebny przedwzmacniacz? Czy do niego mogę od razu podłączyć głośniki, czy niezbędny będzie także wzmacniacz? Z góry dziękuję za pomoc! - Bartek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snajk Napisano 13 czerwca 2012 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2012 Witaj!Potrzebujesz wzmacniacza z wbudowannym przedwzmacniaczem lub przedwzmacniacz+wzmacniacz. Oczywiscie do tego odpowiednie kabelki .Sam przedwzmacniacz lub wzmacniacz bez wbudowanego przedwzmacniacza niestety nie dadzą rady.Pozdrawiam!SnajkPS: wzmacniacz z wbudowanym przedwzmacniaczem musi mieć wejście gramofonowe tzw. "phono". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts