Unreal159 Napisano 24 czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 czerwca 2012 Witam, mam nietypowy problem. Do radia Clarion 169r mam podłączone wzmacniacz Helixa bark blue two. I teraz jeżeli słucham muzyki i ustawie żeby grał sam przód to wtedy tuba nie gra, jeżeli ustawie na środek to gra normalnie tuba i pozostałe głośniki, jeżeli dam na sam tył to tuba gra, jeżeli dam na tył i balans na prawo (ten głośnik jest spalony) to nie gra tuba a jeżeli dam na tył lewy to gra normalnie głośnik i tuba. Ma ktoś jakieś pojęcie co to może być ?A i przy okazji, jak tu usuwa się tematy na które dostałem już odp ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcus-Audio_pl Napisano 3 września 2014 Udostępnij Napisano 3 września 2014 Na początek sprawdź połączenia głośników,czy wszytsko jest w porządku bo to z pewnością kwestia kablii gdzieś nie łaczy skoro raz grają a innym razem nei chcą załączyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts