holiday7k Napisano 9 sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2012 Witam,Chciałbym poradę jakiś ekspertów z dziedziny audio. Mianowicie rozchodzi się o jakiś zestaw głośników lub jakiegoś kina 2.1. Posiadam mały pokój i nie za bardzo mam gdzie ustawić kino 5.1 a co dopiero jakieś większe kolumny, a więc poszukuję coś małego i zgrabnego do oglądania filmów. Podkreślam z góry że nie jestem jakimś "audiofilem". Moje pytanie czy znalazło by się coś godnego w cenie 1200 zł. Zakładam że w tej cenie nic się nie da konkretnego załatwić, ale większy nacisk kładę na TV niż na sprzęt grający.Z góry dzięki za odpowiedź. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 10 sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2012 Witamy na forum,budżet to 1200zł na całość ? oprócz tv nie posiadasz nic ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holiday7k Napisano 10 sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2012 Tak budżet to 1500 zł, posiadam jedynie masę różnego rodzaju kabli typu HDMI, Optyczne itp. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 10 sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2012 A może system 2.0 zwykle stereo ? dużo filmów ma wybór stereo lub 5.1 To będą filmy na dvd ? czy divx i temu podobne również ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts