nico79 Napisano 28 grudnia 2007 Napisano 28 grudnia 2007 witam !!! Od dłużeszego czasu zamierzam kupić zestaw kina domowego, a że nie jestem ekspertem w tej dziedzinie proszę o pomoc. Kino ma służyć 60% muzyka (techno,pop,dance) i 40% filmy.Zastanawiam się na modelem:ONKYO HTE 604/405 lubONKYO TH SR 505/405 (wybrać nowszy model czy starszy ale klasę wyższy)i do tego zestw kolumn tu mam dylemat zastanawiam się nad:JAMO E660 PPLTannoy Mercury F3/RQQ 500WH CRYSTAL40czy może jeszcze są jakiś ciekawy zestaw kolumn. Cena zestawu do 4 tyś.A może coś z DENONA lub YAMAHY z podobnej klasy co ONKYO z w/w zestawami kolumn.Może ktoś miał przyjemność odsłuchać te zestawy. Proszę o pomoc i z góry dziękuje. Przeglądałem te forum z wątkami o ONKYO, ale z takim kolumnami nie znalazłem porad poza QQ500 Odpisz, cytując
Stanisława Napisano 29 grudnia 2007 Napisano 29 grudnia 2007 Czytałeś ten temat, jest bardzo podobnyhttp://audio.com.pl/forum/index.php?showtopic=2911 Odpisz, cytując
nico79 Napisano 29 grudnia 2007 Autor Napisano 29 grudnia 2007 Dzięki za link czytałem ten wątek.Ale nie rozwiązało to mojego problemu.Tam jest podany zestaw kolumn JAMO 606 a mnie intersują E660 PPL różnica wcenie jest 300zł. czy opłaca się dopłacać??? A co z Tannoyami Mercury F3 miał ktoś możliwość odsłuchu z ONKYO 604/405???który z w/w zestawów byłby lepszy???I czy warto aplituner starszy 604 czy nowszy 505???Proszę o pomoc.W saturnie sprzedawca poinformował mnie że do kina lepszy aplituner z Onkyo a do muzyki z Denona, czy to prawda?? Odpisz, cytując
Recommended Posts