koxus Napisano 24 września 2012 Udostępnij Napisano 24 września 2012 witam wszystkichpotrzebuje pomocy w skompletowniu takiego zestawu ( wzmacniacz, kolumny )do takiego pokoju zdaje sie nie ma chyba zbytnio różnicy - kolumny podstawkowe/ podłogowe, odległoś od sciany max 20cm przynajmniej w najbliższym czasie, odległość od siebie to ok 130 cm lub ok 200 cm.pokuj słabo wytłumiony ( 1 sciana z regałem zawalona ksiazkami, płytami, kasetami itp ), podłoga to parkiet ( moze kiedyś jakiś dywan )chciałbym dynamiczny sprzet a zarazem ciepłe brzmienie.muzyka to rock/punk/metal. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koxus Napisano 24 września 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 września 2012 opcja drugasame kolumny do ok. 1500 zł które podepne pod mój obecny wzmacniacz ( unitra WS 432 )a nowy bym kupił w innym terminie.więc nowe kolumny bym chciał już kupić z myślą o innym wzmacniaczu bardzo prosze o jakieś przykładowe zestawy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madas Napisano 25 września 2012 Udostępnij Napisano 25 września 2012 opcja druga jeśli chodzi o lepsze kolumny jest dobra zważywszy że posłużą Ci pewnie jakiś czas a na wzmaka można potem nazbierać. Lubisz ostre brzmienia więc pewnie powinieneś przyjrzeć się Rotelom Yamahom Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koxus Napisano 25 września 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 września 2012 kurde nie ma tego na allegro przypuscmy zeby je kupił - jaki wzmacniacz ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madas Napisano 26 września 2012 Udostępnij Napisano 26 września 2012 firmy Rotel czy Yamaha nie ma ?słuchałem ostatnio Rotel 960BX i grał bardzo fajnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts