skeet Napisano 23 października 2012 Udostępnij Napisano 23 października 2012 Witam.Mam zamiar zakupić głośniki do laptopa, aktualnie nie mam kasy na zewnętrzną kartę dźwiękową, jednak w przyszłości zechciałbym coś zakupić. Przechodząc do sedna sprawy, dużo się naczytałem,na oglądałęm... tak więc mam 600zł, chciałbym dobre, mało awaryjne głośniki z dobrym bassem (chciałbym go nie tylko słyszeć, ale momentami czuć jak wgniata w kanape i wywala bebechy), nie wiem czy do 600zł jest coś takiego dostępne? Wytypowałem kilka modeli -Edifier S330D-Logitech Z623 lub używka z2300 (chodź wydaje mi się, że to szajz jakich mało)-Edifier C3-Creative T3Nic więcej nie znalazłem godnego uwagi, chyba że ktoś zna dobre modele w tej cenie z moimi wymaganiami (może jakieś manty, lub inne nieznane ale dobrze grające) Używane też mogło by być, niestety Bose jest dla mnie nie osiągalne cenowo. Z góry dziękuje za odpowiedź. PS. Pokój około 15m2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts