szenefe Napisano 4 listopada 2012 Napisano 4 listopada 2012 Witam, pytanie jak w tytule.Potrzebuję subwoofer do amplitunera 2.1 kenwood ra-5000 oraz dwóch głośników monitor audio bx2.Budżet - najlepiej w okolicy 500pln. WAŻNE - kolor buk/brzoza (jasny).Pokój 16m. kwadratowy. narożnik 3-3,5m od tv+audio.Sub ma być do filmów i muzyki 50/50Z góry dziękuję za propozycję.Pozdrawiam. Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 4 listopada 2012 Napisano 4 listopada 2012 moze coś w DIY wzmacniacz buda głośnik Intertechnik 8 calowy - kulturalny głośnik - sam mam to w bez refleksie ze wzmacniaczem 300 watowym hula aż miło i masz 500zł zagospodarowane nie duza kasa, ja mam z okleina w czarnej skaj - wyglada i gra fajnie Odpisz, cytując
szenefe Napisano 4 listopada 2012 Autor Napisano 4 listopada 2012 dzięki za szybką odpowiedź. mógłbyś podać model? jestem zielony w temacie.DIY Myślałem, że to jakaś marka głośników ^^Wolę coś kupnego, żeby atrakcyjne wyglądowo było. Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 4 listopada 2012 Napisano 4 listopada 2012 Intertechnik mds 08 Fajny głośnik, gra jak za taka kasę wyrafinowanie, nie buczy nie dudni ogrywa fajny bas.Oczywiście ograniczeniem jest jego samo w sobie osiem cali, w bs w pokoju przy ścianie potrafi konkretnie dołoży basu - sam kilka ładnych razy mnie zaskoczył.Sam mam to w sypialni używam na 40% mocy wzmacniacza i odcięciu na 50 hz Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 4 listopada 2012 Napisano 4 listopada 2012 Cytat Wolę coś kupnego, żeby atrakcyjne wyglądowo było. mój wygląda całkiem atrakcyjnie Odpisz, cytując
szenefe Napisano 10 listopada 2012 Autor Napisano 10 listopada 2012 http://allegro.pl/subwoofer-wharfedale-wh-...2780600742.htmlCo o tym myślicie? Warto? Odpisz, cytując
Recommended Posts